Jeg jobber mye med ledelse, stressmestring og prestasjon for bedrifter. Jeg tilbyr workshops, foredrag og 1:1 samtaler med enkeltpersoner eller hele team.

Jeg baserer meg ikke på teknikker, adferdsendring eller viljestyrke, men rett og slett på hvordan våre mekanismer fungerer bak kulissene. Da faller brikkene helt naturlig på plass uten hard jobbing og utlevering av vanskelige ting. 

Du og din bedrift vil få tilgang til (mye) raskere prosesser, bedre kommunikasjon og resiliens.

Høres dette interressant ut, så ta kontakt for en uforpliktende prat om akkurat deres ønsker og behov.


Teamsamling 2+2

Den beste måten å skape ønsket resultat på er et opplegg på 2+2 dager, som går i flukt. 

De 2 første dagene går til å forstå mekanismene, som styrer alle oss mennesker. De 2 siste dagene blir fortsatt fasilitert av kursleder, men der handler det om konkret business case, det teamet eller bedriften har avtalt på forhånd skal løses eller planlegges. Ta kontakt for å lære mere om effektene av dette programmet. 

Hvis teamet ikke har nådd ønsket mål etter 4 dager er det 100% pengene tilbakegaranti. 


Kvalitetssikring av møter

45-60 min mentalt kick-off for effektive møter. En super start på feks et strategimøte eller i en innovasjonsprosess der samhandling og kommunikasjon er en essensiell faktor for det resultatet dere søker. Ta kontakt for en samtale om hvordan vi kan gjøre dette best mulig for gruppen. 


Skape en positiv bedriftskultur med treningsvideoer og opplæring av de ansatte. 

Vi tilbyr også å skreddersy digital opplæring, inspirasjon og håndtering av hverdagssituasjoner i salg, kundemøtet, motivasjon, samhandling, multikulturelle miljø som noen av punktene. Ta kontakt for en samtale for å se hvilken verdi det kunne ha for dere.