Enten du/dere er et børsnotert selskap, har utenlandske eiere, er en stiftelse eller AS, så ønsker du noe mer ut av jobbhverdagen og menneskene i “butikken”. Stort sett drukner hverdagen i day-to-day business, møter og et jag for å oppnå estimerte budsjetter og krav.

Assessing and Increasing the financial value of Human Capital.
— Professor Aswath Damodaran NYU

Etter 10 års fartstid med å jobbe med det menneskelige systemet og tusenvis av timer med konsultasjoner, går det ikke en dag uten at jeg blir slått i bakken av hvilken impact denne forståelsen bak klarhet og State-of Mind har på mine kunder. Det som går igjen er: “Hvorfor lærte vi ikke dette da vi begynte på skolen som 7 åringer”.

Ingenting slår det å ta gode avgjørelser i business og bevisstheten bak hva faktisk det er for noe. Når dere forstår dette er det ikke grenser for hva som er mulig. I promise.

AHC baserer seg ikke på teknikker, adferdsendring eller viljestyrke, men rett og slett på hvordan våre menneskelige mekanismer fungerer bak kulissene. Da faller brikkene naturlig på plass av seg selv.

Før har vi tenkt at kun hard jobbing og utlevering av vanskelige, personlige ting kunne få oss på et bedre sted i oss selv. Jeg mener det er feil. Det eneste, som kan få deg selv og bedriften din opp og frem igjen er å forstå hva som blokkerer deg fra å se det, ikke rippe opp i gamle sår og støy.

Jo flere i bedriften, som ser dette, jo raskere vei til suksess er min erfaring og det skal merkes på både topp og bunnlinja. Det å utvikle den menneskelige kapitalen er etter min mening det smarteste du som leder kan investere i.

Du og din bedrift vil få tilgang til raskere prosesser, bedre kommunikasjon, resiliens og arbeidsglede.

Høres dette interressant ut, så ta kontakt for en uforpliktende prat da vel. 😊

Det jeg føler mest etter samlingen er at jeg er roligere og lytter bedre til de jeg snakker med. Ikke så mye på hva de sier, men mer hva de faktisk mener.
— Kursdeltaker DNB

AHC tilbyr full diskresjon.


Teamsamling 2+2

Den beste måten å skape ønsket resultat på er et opplegg på 2+2 dager, som går i flukt. 

De 2 første dagene går til å forstå mekanismene, som styrer alle oss mennesker. De 2 siste dagene blir fortsatt fasilitert av kursleder, men der handler det om konkret business case, det teamet eller bedriften har avtalt på forhånd skal løses eller planlegges. Ta kontakt for å lære mere om effektene av dette programmet. 

Hvis teamet ikke har nådd ønsket mål etter 4 dager er det 100% pengene tilbakegaranti. 


Kvalitetssikring av møter

45-60 min mentalt kick-off for effektive møter. En super start på feks et strategimøte eller i en innovasjonsprosess der samhandling og kommunikasjon er en essensiell faktor for det resultatet dere søker. Ta kontakt for en samtale om hvordan vi kan gjøre dette best mulig for gruppen. 


Skape en positiv bedriftskultur med treningsvideoer og opplæring av de ansatte. 

Vi tilbyr også å skreddersy digital opplæring, inspirasjon og håndtering av hverdagssituasjoner i salg, kundemøtet, motivasjon, samhandling, multikulturelle miljø som noen av punktene. Ta kontakt for en samtale for å se hvilken verdi det kunne ha for dere.