For at ledergruppen din eller teamet ditt skal kunne oppnå dyp og varig impact i organisasjonen og hos kunder, kan gode verktøy, strategier og planer ofte hjelpe deg godt på vei.

Men, det er et “men” her. hvis teamet ditt ikke har innsikt og forstår de underliggende menneskelige prinsippene, som vi alle styres av, vil prosessene ofte ta lengre tid, bli mere ustabil og dermed også koste bedriften signifikante utlegg og ressurser.

AHC hjelper deg og ditt team til å forstå hvordan vårt menneskelige operativsystem fungerer, slik at dere virkelig kan ta tak i og frigjøre de ressursene og kompetansen, som allerede finnes hos dere.

Tid spart, penger spart og ikke minst og dere tar bedre vare på “folka” deres. Eller flokken on du vil. Det igjen har ringvirkninger og er smart og bærekraftig i dagens åpne/transparente verden.

Resultatene jeg og vi opplever gang på gang når vi jobber med team og ledere, er ikke bare forretningsmessig positiv vekst, men også relasjonsmessige og personlige breakthroughs, som varer.

Alt en bedrift gjør er en finansiell avgjørelse. Styrker dere den humane kapitalen, skal det og bør det også merkes positivt på tallene.
— AHC

Hei, dette er Aja. Jeg er gründer, Executive Coach og konsulent i AHC.

Jeg innrømmer det. Jeg er ingen tradisjonell organisasjonsutvikler. Jeg er nok ikke det du tror ledergruppa di trenger heller.

I skrivende stund har jeg innsett at jeg er lei av å prøve å late som. Jeg er rett og slett ferdig med den perioden av mitt liv og min karriere. Jeg er fri. Autentisk og ekte. Enkelt? Ikke alltid, men mye mere tilfredstillende. Dessuten fører det til bedre og raskere resultater hos kundene mine også og hva er bedre enn det?

Hemmeligheten er. Ja, den usynlige, kraftfulle hemmeligheten er at jeg jo alltid har vært fri, men jeg har vært utrolig flink å fantasere meg bort fra det. I så mange år jeg tør ikke si det engang!

Det gjelder deg også!

Jeg føler selv at jeg har blitt mer avslappet, kan styre roen selv og stresser ikke like mye som før.
Jeg har fått mere perspektiv i situasjoner der jeg tidligere vill ha tatt kjappe (og dårlige) avgjørelser.
— Deltaker

For å ha impact, må jeg ha sett og opplevd det selv først. Det må være ekte og autentisk. Ellers faller det igjennom som en midlertidig overfladisk greie, som varer akkurat så lenge som effekten av å tro du kan kontrollere bølgene på havet når du sitter i en båt. Funker på en godværsdag, men med en gang det blåser opp, er du maktesløs.

Mitt fokusområde som konsulent, er å jobbe med og trene ledergrupper til å få innsikt og kunnskap om de undeliggende prinsippene, som styrer all vår adferd og alle våre handlinger. Det gir resultater.

I den forbindelse er det naturlig å jobbe 1:1 med ledere også, enten det er i forbindelse med en samling eller eksklusiv 1:1 Executive Coaching.

I tillegg hjelper jeg norske start-ups i vekstfasen med å bygge robuste og sterke team, samt pro-bono konsultasjoner for ungdom, som sliter psykisk.

Hvordan er forløpet med AHC?

Ofte kontakter ledere eller HR meg direkte her på nettsiden for å forstå mere av hvordan jeg jobber. Etter en bli-kjent fase avtaler vi passet opplegg derfra. Dette er en veldig fin måte å starte en prosess på synes jeg.

Alle kunder jeg jobber med er unike og har forskjellige problemstillinger. Fellesnevneren er at de aller fleste har en presserende utfordring, som de trenger en rask og varig løsning på. De har allerede prøvd teknikk-baserte og tradisjonelle metoder, men uten signifikant endring og impact. Der kommer jeg inn.


Du er velkommen til å lytte på min podcast Suksesspillen, der jeg henter de beste innen lederutvikling og annet som engasjerer og er relevant i business. Anbefales i bilen, på tur, mens du lager mat eller bare slapper av. Den gir deg forhåpentligvis en dose mentalt påfyll og inspirasjon i din hverdag. 

In a surprisingly easy and efficient way, Aja has introduced a new technique for managing my life and business career. She has amazed me with her deep insight and knowledge, and helped me realise the power of thoughts. Aja is a fun, engaging, positive and passionate coach.

I will truly recommend Aja as a business and personal sparring partner.
— Cecilie Namork, Manager BikBok,Varner
Aja er en utrolig inspirerende, positiv og faglig oppdatert coach. Hun er nysgjerrig på deg som person, og kommer alltid med ideer og forklaringer på hvordan ting henger sammen, som for eksempel hvordan vi skaper virkeligheten gjennom tankene våre. Hun har har bidratt til inspirasjon og innsikt som jeg vil ta med meg videre både privat -og i jobblivet. Tusen takk til deg, Aja
— Anna Marlene Scheitz, Allmenlege med spesialisering i Psykiatri
She is full of positive energy which can transfer to her students. She said a lot of nice sayings. One that I like most was “It was last year that I realized I am just an ordinary person”. I hope all of us will be one day so lucky to realize that :)
— Mehdi Shabani, Expert Scientist ABBON
Som kursholder har Aja en behagelig fremtoning og lett å snakke med gjennom godt humør, åpen for innspill og lang erfaring.
— Lars Lundamo, Head of Supply Chain Domino's
Aja er ett unikt menneske og kursholder.
Hun får alle til å føle seg velkommen og vel.

Hun får en til å ønske å lykkes med felles mål, som gjør at vi blir nærmere hverandre.

Når vi får et bedre forhold til hverandre, da lærer vi også å kjenne og forstå hverandre på en annen og bedre måte.
— Silje M Mathiesen, In store trainer i Specsavers
Aja Humm er flinkt til å skape en interessant dialog, fremfor et klassisk en-veis foredrag.
— Christer Sørlund, Corporate Sales at Pioner Kapital AS
I’ve had the pleasure to recently get to know Aja.

She almost immediately impressed me with fast and to the point analysis and (to me) new ideas on how improve in professional and personal life. She brings a refreshing positive attitude and is clearly a high IQ and EQ type of person. Her positive attitude, openness as well as her smartness and professionalism makes you relax and in turn open up and enjoy the consultancy sessions.

If you are looking for input in how to excel further in life or business I can definitely recommend Aja.
— Ola Gjersoyen, KPMG
Aja er en fantastisk coach. Hun har via våre timer gitt meg en innsikt og økt forståelse. Timer med henne har vært høydepunkter som har gitt meg mye både profesjonelt i jobbsammenheng men også privat. Så utrolig glad og takknemlig for at vi ble koblet sammen og jeg fikk glede av å bli kjent med deg Aja.
— Siv Sandvik, Leder og Butikkeier Specsavers
Anbefaler Aja på det varmeste! Rolig, generøs, varm, lyttende og oppriktig interessert i de hun samarbeider med. Svært godt faglig oppdatert. Topp!
— Joachim Knoph, Mesterpianist og Flimkomponist
Takk til Aja for gode råd både jobbmessig og privat. Hun har en veldig god evne til å se flere sider og hjelpe til å fokusere på de rette tingene. Anbefales varmt!
— Carl Fredrik Sønsteby, Eie Bekkelaget & Nordstrand : Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

 

AKKURAT SOM I FINANSVERDEN, MUSIKK ELLER FYSIKK HAR VI MENNESKER NOEN GRUNNLEGGENDE PRINSIPPER SOM VI OPERERER ETTER. forstår vi disse, forstår vi også roten til god business.