Hun tok alle på senga.
— Finansavisen
Aja is open, warm, including and grounded, providing a safe environment for change.
— Siri Mathisen, Quality Control Manager ABBON
Jeg likte at det var sammenhengende dager, så man følte at det var en “egen verden”.
Det var utrolig rolig og deilig stemning, fikk virkelig slappet av ordentlig, samtidig som jeg lærte mye. Likte veldig godt øvelsene vi hadde, da det setter teorien i praksis og gir mer forståelse.
— Kursdeltaker DNB
Det er nesten umulig å ikke bli blendet av Ajas nydelige skjønnhet og tilstedeværelse i møte med henne. Mine samtaler med henne har gjort meg klokere og gitt meg en større innsikt om hvor følelsene kommer fra. Ønsker du å utvikle deg selv på et følelsesmessig plan, anbefaler jeg henne på det sterkeste
— Margrethe Sandvand, Sales and Excellence Manager Region Øst ATEA Norge
Det jeg føler mest etter samlingen er at jeg er roligere og lytter bedre til de jeg snakker med. Ikke så mye på hva de sier, men mer hva de faktisk mener.”

”Tusen hjertelig takk for at jeg fikk delta, verdsetter det utrolig og føler selv at det har gitt meg et nytt perspektiv i livet, og tar med meg alt dere har lært meg videre!
— Karrieresamling DNB
Aja er en utrolig behagelig person som det er lett å prate med. Man føler seg komfortabel og deler nok mer enn man først tenker og det føles helt naturlig. Hun viser interesse i deg som person og er oppriktig glad i faget sitt!
— Morten Støa, Økonomisjef Specsavers
Aja Humm får negative og mindre behagelige opplevelser, til å få et “ansikt” slik at jeg kan vri det til positive erfaringer.
Hun har stor kunnskap om mennesket, masse varme,humor og livserfaring. Ingen problemstilling er for vanskelig til å få ett nytt perspektiv på. Hun får en til å våge å kaste seg ut i det positive.
— Dennis Storhøi, Skuespiller
Aja har som kursholder en behagelig fremtoning og lett å snakke med gjennom godt humør, åpen for innspill og lang erfaring.
— Lars Lundamo, Head of Supply Chain Domino's
Harmony, passion to play, depth and lightness of being at once is an admirable mix, which would intrigue anyone
— Egor Vladimirov, R&D ABBON
Jeg synes du formidler på en direkte og lettfattelig måte, og med mye humor og ekte engasjement.
— Onlinekurs deltaker
Aja har en veldig god og varm energi som person. Trygghetsskapende. Får lett et godt forhold til henne. Jeg fikk håp om at jeg selv kan skape de gode følelser på egenhånd, uavhengig hva som skjer rundt meg.
— Helena Klingenberg, accountant
Vi fikk muligheten til å koble oss av jobb og stress og reflektere mer på dypere temaer, utfordringer og få overblikk. Og en forrykende fiolin opptreden. ;)
— Frank Otterbeck, Head of Marketing Dominos Norge
Aja har gitt meg motivasjon og trygghet (bedre selvfølelse og selvtilitt) til å møte vanskelige situasjoner på en måte som har gjort at jeg har kunnet regulerer mitt tankemønster og min adferd.

Min følelse av egenverdi og tro på at jeg kan møte ulike familiære problemstillinger på en konstruktiv måte er nå mye tydligere for meg.
— Underdirektør/Deputy Director at Klima- og miljødepartementet
Dear Aja, please accept our thanks. It was wonderful to have you join us. You are an amazing spirit and force on this planet. Honored to be your friend. Big hugs, Robin
— Robin Charbit Insight Principles Boston
Virkelig en gamechanger for meg dette her du lærer oss altså… Livet ER annerledes, og jeg tør nesten å tro på det… :)
— Kursdeltaker
Aja er ett unikt menneske og kursholder.
Hun får alle til å føle seg velkommen og vel.

Hun får en til å ønske å lykkes med felles mål, som gjør at vi blir nærmere hverandre.

Når vi får et bedre forhold til hverandre, da lærer vi også å kjenne og forstå hverandre på en annen og bedre måte.
— Silje M Mathiesen, Specsavers
Tusen takk for at du er mer en bare en god coach 😘
— CFO
Jeg har aldri tenkt på at vi skaper tankene våre og følelsene selv, jeg tror jeg kommer til å jobbe med nettopp dette særlig før konserter. Jeg likte at hun hadde musikerbakgrunn og dermed bla. Kjenner markedet og prestasjonspress. Hun var morsom å høre på.
— Marte Arnesen
I’ve had the pleasure to recently get to know Aja.

She almost immediately impressed me with fast and to the point analysis and (to me) new ideas on how improve in professional and personal life. She brings a refreshing positive attitude and is clearly a high IQ and EQ type of person. Her positive attitude, openness as well as her smartness and professionalism makes you relax and in turn open up and enjoy the consultancy sessions.

If you are looking for input in how to excel further in life or business I can definitely recommend Aja.
— Ola Gjersoyen, KPMG
Dear Aja, You are a light to the world, and I delight in our adventures together. May there be many in the near future. See you soon, and big hugs to you.
— Dr. Ken Manning Insight Principles, Boston
Veldig flott og kjekk dame. Det var en god og behagelig opplevelse å ha 3 dager med kursing på Farris Bad med Aja!
Aja, du er en helt fantastisk kursholder og menneske. Du er rett og slett bare god😊
— Ann-Helen Elverum
Hun var mer personlig og engasjerende enn de “store” navnene. Hun skiller seg ut med en nysgjerrighet ovenfor deltagerne.
— Pioner Kapital
Det er en stor glede å ha Aja i sitt nærvær, hun er ekte, intuitiv og sann. Anbefaler på det varmeste, kurset, eller henne som coach en til en.
— Linda Stol Stringve, MusicalArtist og mamma til 2
Aja er helt fantastisk! Hun utstråler positivitet, håp, godhet og glede! Hun formidler budskapet på en enkel og lettfattelig måte. Du føler deg sett og forstått. At hun har valgt å dele innsikten sin med oss er jeg bare så utrolig takknemlig for! Jeg ser resultater både hos meg selv og barna. Dette er verdifull lærdom jeg vil ta med meg og dra nytte av resten av livet! Anbefales!
— Tone Høines, Grafisk Designer
Det har vært et fantastisk lærerikt år jeg har hatt sammen med deg ja. 😘 Du er best. Håper virkelig flere får opp øynene og ser det!
— Kursdeltaker
Aja is a lovely person and a ray of sunshine and positive energy. During her workshops and coaching sessions she will make you aware of your thoughts and how they affect you. She helps you rely on your inner strengths, because everything is present inside yourself. She made me realise that and I am certain she can do that for you too!
— Bob Heuvelmans, Maastricht
Jeg har hatt gleden av å spille i ensembler under Ajas ledelse. I tillegg til å være en dyktig instrumentalist, har hun en avslappet, men tydelig lederstil og utstråler trygghet og entusiasme. Hun er spesielt god på å oppmuntre og formidle positive tilbakemeldinger til sine medspillere.
— Bjørn Erik Neerland Phd University of Oslo
Takk til Aja for gode råd både jobbmessig og privat. Hun har en veldig god evne til å se fler sider og hjelpe til å fokusere på de rette tingene. Anbefales varmt!
— Carl Fredrik Sønstebø, Eiendomsmegler, Daglig leder i EIE Bekkelaget
Jeg kan også anbefale coach og mental trener Aja Humm.
Hun har jeg selv gått til og, vips…...så fikk jeg meg kjæreste!
— Fotograf CF Wesenberg, kolonihaven.no
Hva leter man etter i en god coach? En genuin interesse for at du skal lykkes med det du gjør – og ha det godt mens du gjør det. Råd fundert på innsikt og profesjonalisme. En solid støttespiller, med gode spørsmål – en som hjelper deg til å finne din indre kraft – en som virkelig motiverer og driver en inn i ukjent terreng. Topp det med et humør og en energi som få matcher, og der har du Aja!
Top Qualities: Great Results, Personable, Creative
— Christopher Frenning CEO, FotoWare AS
Ønsker å takke for interessant og tankevekkende foredrag & vakker musikk i dag morges - en herlig start på en tirsdag
— Trude M. Lind Hillier CFO Scandinavia at Arctic Paper
Aja’s positive energy, openness, knowledge and professionalism goes above and beyond. She’s a great coach and her techniques create a comfortable and relaxing environment. If you’re looking for someone to assist you in excelling in areas of your life where you are stuck such as relationships, work, family, life purpose and balance, Aja may be the right person for you.
Some of Aja’s techniques include breathing, writing and visualisation. Anyone who has a consultation with her will feel and see results immediately however it is you that must continue to do the work.
Service Category: Personal Coach
Top Qualities: Personable, High Integrity, Creative
— Megan Guertner founder at Pur Oslo
Ajas coaching är väldigt personligt inriktad. Hon dyker ner och fokuserar på dig och dina behov helhjärtat, oansett om du har specifika problem som du vill jobba med eller bara vill ha någon att prata med och motiveras av.
Aja är en glädjespridare och en helt underbar människa som jag skulle vilja rekommendera till alla jag känner. Hennes blotta närvar sänder ut positiv och varm energi som verkligen känns äkta. Aja coachar inte bara för att det är hennes jobb utan hon bryr sig verkligen på riktigt och det tycker jag är en helt fantastisk och väldigt unik egenskap som hon har.”
— Damon Taheri, Manhattan School Of Music NYC
Aja er veldig inspirerende, og en dyktig coach. Hun har assistert meg i å bli mer bevisst egne mønstre, og ta mer ansvar ift å velge perspektiver og handlinger som er mer konstruktiv for meg. Dette med en god dose humor, lekenhet og kreativitet! Anbefales!
— Hanne Strifeldt Ittelin
Frokostseminar med Aja Humm og Rune Semundseth:
Både en inspirerende og ettertenksom seanse. Jeg ble i hvert fall sittende å tenke på hva det var som gjorde at det trigget noe i meg: Et godt samspill, relevant tema, og konkrete ideer og tanker som umiddelbart oppleves som matnyttig. Men kanskje er det aller mest personlighetene, åpenheten og rausheten dere bringer inn i det som er aller mest inspirerende. Jeg vet at jeg i min rolle i mye større grad må by på meg selv, og det er alltid inspirerende å se andre mennesker som gjør det – og som føler seg trygge i det.
— Martin Gray, Ansvarlig Redaktør/Daglig leder Østlandets Blad
Tusen hjertelig takk for en flott forestilling, dette varmet!
Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har det slik at når jeg kommer inn i et rom så føler jeg litt på hvordan dette blir bla med ; kjemi, atmosfære, menneskene og ikke minst hvordan du blir tatt i mot!
Her var det full klaff på alle punkter. Jeg følte meg meget vel i gjennom hele seansen.
Foredragene og måten disse ble presentert på, var helt topp. Selv om man kan se disse to emnene atskilt, så hører de så absolutt sammen. Et meget godt valg!
Dere overlappet hverandre på en meget god, profesjonell og behagelig måte og den vakre musikken, Aja krydret forestillingen på en utrolig flott måte.

Så alt i alt; en flott forestilling, som på trønders ville ha blitt; ”bærre lækkert
— Lars Erichsen, Konsulent i Norwegian Cyber Force - Cyberforsvaret
Aja Humm og Rune Semundseth.
Takk for en inspirerende samling om medarbeidersamtalens muligheter. Det var nyttig og satt tilhørerne på sporet av nye gevinster. Det er verdiskapningen sin det J.
Send meg gjerne ppt-versjonen av presentasjonen deres. Gode poenger i den som kan gjenbrukes.
— Ingar Bakken, ABC Organisasjonsutvikling
Det har skjedd utrolig mye med meg de siste ukene! Skamfølelsen som vi jobbet med er totalt transformert, siden jeg klarer å slippe motstanden og bare kjenne på det som kommer. Jeg mediterer mye for tiden, og det gjør utrolig mye bra for hvordan jeg opplever verden. Og jeg utvikler meg veldig fort pianomessig også. Det var mye som ble satt i gang på timen med deg. Tusen takk for hjelpen.
— Sigrún Benjamínsdóttir, Universität der Künste Berlin
Du er en fabelaktig dyktig coach, og et flott medmenneske!
— Rune Semundseth, Medarbeiderkoden
Tore wrote: “Det er bare for meg å anbefale Aja. Med 10 timer kommer du nok mye lenger enn hva du tror og da har du helt sikkert oppnådd utrolige resultater for en svært så beskjeden økonomisk innsats! Aja anbefales!!”
— Tore Wolden
Jeg har fått coaching av Aja Humm i litt over ett år.
Aja har en utrolig evne til å se akkurat deg og ditt potensial. Dette gir en coaching som gir deg akkurat det du trenger. Med mye erfaring og engasjement gir hun en skreddersydd coaching. Hennes varme utstråling skaper en trygg atmosfære, og hennes sterke tilstedeværelse gjør at akkurat du kan utvikle deg fritt. Jeg har fått mye ut av våre timer, blant annet takling av flyskrekk som har gjort det mulig å fly ofte. Jeg anbefaler Aja Humms coaching sterkt!
— Kirsti Andersen, Royal Academy Of Music London
Ajas tilstedeværelse og medmenneskelighet gir timene en helt unik flyt. Hennes coachingstil er preget av et ønske om å skape bånd imellom coach og klient, og man føler seg både sett og ivaretatt. Igjennom sin NLP-utdannelse har Aja tilegnet seg en rekke verktøy som hun bruker med stor intuitivitet, og man får derfor skreddersydd hjelp hver gang.
Aja er en ressurssterk og varm person, som alltid ser klientene sine i sin fulle styrke. Derfor ser hun også med letthet hva som kan endres i klientens tankemønstre og hvordan de kan se på ting i et nytt lys. Personlig har jeg fått mye ut av våre møter, og anbefaler det til en hver som har lyst på mere klarhet rundt egne valg og tankemønster.
— Kjell Inge Kamsvåg, Jazzmusiker og komponist
Ønsker å takke for interessant og tankevekkende foredrag & vakker musikk i dag morges - en herlig start på en tirsdag!
— Trude M. Lind Hillier CFO Scandinavia at Arctic Paper
Jeg har lenge hatt problemer med nerver, men Aja og hennes coaching har hjulpet meg til å snu situasjonen og se alt i min fordel. Hun er en gledesspreder og motivatør uten like. Jeg har begynt å forstå hvor mange faktorer som inngår i mental trening, og hvordan jeg skal jobbe med det. Bare kort tid etter vi startet å jobbe sammen har jeg begynt å prestere bedre, og jeg gleder meg til fortsettelsen!
— Lars Marius Hølås, Bratsjist
Er foreløpig utrolig imponert over “triksene” dine, klarer mye oftere å identifisere når ting går fort og å huske på at “det bare er tanker” når jeg er sliten eller på vei ned i dumpa 😍 litt magi det der assa, håper det varer 🙈👍😁 klemmer!
— Utøvende Musiker