Jeg tilbyr mine kunder online samtaler for full fleksibilitet og tidsbesparelse. Slik kan vi møtes hvor enn du skulle befinne deg i verden.  

En kombinasjon av online samtaler og personlige oppmøter er også et godt alternativ. 

Bestill en online/F2F introsamtale her.  

Gleder meg til å høre fra deg. 

Her kan du lese mere om de forskjellige programmene jeg tilbyr. Alle er selvsagt individuelt tilpasset og målene for prosessen avtales før forløpet starter. Du vil få lydfiler å høre på av meg, tips til selvstudie etter behov og det anbefales å kjøpe boken "Invisible Power" på Amazon.com

Målet med programmet er at du etter forløpet kan ta dette videre selv inn i din hverdag og også inn i ditt team og skape de resultater som er signifikant større enn investeringen det er å ta dette programmet. 

interview-2071228_1920.jpg

5-ukers lederprogram:

"Veien til bedre resultater og mindre stress"

60-90 min. samtale pr. uke

Uke 1: Kartleggings samtale og kick off

Uke 2: Refleksjoner og innføring av de menneskelige mekanismer.

Uke 3: Vi går dypere i forståelsen av mekanismene og det å forstå hvordan vi opererer fra innsiden og ut.   

Uke 4: Hvordan ta dette inn i din arbeidsdag og implentere det i teamet. Bevisstgjøring og integrering.

Uke 5: Tema etter behov. Det kan være å håndtere vanskelige samtaler, høyt konfliktnivå, vekst, stabilitet og god kommunikasjon, karrierevalg, hjelp til å se klart på status quo i bedriften, finne løsninger fra dyp innsikt i deg selv og problemene. 

Veien videre: Du kan melde deg inn i mitt abonnementsbaserte mentorprogram der du får fortløpende support på sms/mail etc, samt en eller to samtaler i måneden. 

Mest populær:

Executive Coaching fleksibel løsning

2-4 samtaler etter behov pr. måned, samt ubegrenset oppfølging på sms/mail/kortere telefonsamtaler

Dette er en abonnementsløsning der kunden faktureres pr. måned og kan selv styre tiden. Kun 1. mnd oppsigelsestid på dette abonnementet.


"Leadership Intensive"

Et dypt transformerende 4 dagers intensivt program med signifikant endring på kort tid, samt oppfølging med 2 samtaler i måneden i 3 måneder etter programmet. 

Dette programmet anbefales å ta off-site og du må planlegge å legge bort jobbrelaterte ting ila disse dagene. Dette er testet av 100-vis av ledere og vi har sett at effekten kommer når man greier å koble av for å se noe nytt. Dette programmet anbefales virkelig. Du vil oppleve en trygghet på deg selv, overskudd og lederegenskaper du før bare kunne drømme om. 

Du kan lese mere om programmet her. 

Ditt navn *
Ditt navn