Link til Talerlisten.no

 

Foredrag

"Jeg skal bare..."

Føler du at det alltid er noe mere på tapeten? At du aldri får gjort deg helt ferdig? At du "skal bare xyz", før du kan være (mentalt) tilstede her og nå eller tillate deg en pause? Et tankevekkende foredrag om hvordan vi kan bli mere effektive og produktive i en kaotisk hverdag med mindre stress og press. Passer for en hel dag eller 60 minutter. Du vil sitte igjen med praktiske verktøy du kan ta i bruk med en gang.

Er jeg smart eller helt på jordet? Enkel og kraftfull innføring i kloke avgjørelser!

Hva avgjør egentlig at vi er smarte? Hvordan kan vi vite at vi ser ting klart? Et populært foredrag med umiddelbar effekt på arbeidsplassen. Forstå hva som ligger bak gode, kloke avgjørelser og hvorfor vi så ofte blir lurt av følelsene våre i negativ retning. Her får du en målestokk på om du skal/bør ta et valg akkurat nå eller vente. Du blir også flinkere som leder til å hjelpe og forstå medarbeiderne dine og vite hva du kan gjøre for de. Passer både for ledergrupper og ansatte.

Hvor trykker skoen mest i din bedrift?

Min erfaring er at den aller største verdien og vekstpotensialet for din bedrift er når vi skreddersyr foredraget og innholdet spesifikt for dere. Noen av temaene jeg brenner for og også har erfaring med er stress og utbrenthet blandt kvinner, kommunikasjon på tvers av kjønn og kulturer (er selv flerkulturell), løse vanskelige oppgaver eller problem som innsparinger, nedbemanninger, merging (her er det fordelaktig med minst en hel dag), kunsten å feile for så å komme seg raskt opp igjen!

Ikke enda? Hvordan gå fra fixed- til growth mindset på arbeidsplassen.

Growth mindset, er en måte å tenke på som fremmer endring, i motsetning til fixed eller fastlåst tenkemåte, som hindrer endring (Store Norske Leksikon). Growth mindset har blitt en essensiell og viktig innføring på mange arbeidsplasser i dag. Når ekspertene sier at 30% av jobbene vil bli borte om 10 år er det helt essensielt at vi utvikler oss i takt med verden rundt oss og det kjapt. Dette foredraget vil gi dine ansatte en innføring og praktiske verktøy til Growth mindset-tankegangen.

Eventoppdrag fiolin

Jeg tar også rene spilleoppdrag som fiolinist. Det kan være så enkelt som bare meg og fiolinen, eller som stemningsskaper før en middag eller et større arrangement med lydspor og visuelle effekter. Ofte kombinerer jeg to låter og skreddersydd tale tilpasset publikum. Dette skaper en god stemning blandt tilhørerne og er en super start på en ditt event, arrangement eller middag. Ta kontakt for en samtale. Har 25 års erfaring med eventer.

Comment